Hesabım
    Gillian Anderson The X-Files’a Geri Dönmeyeceğini Açıkladı

    Ünlü yıldız son dönemde yaşadıklarıyla ve geleceğiyle ilgili net konuştu

    The X-Files'ın yıldızı Gillian Anderson geçtiğimiz günlerde, yeniden ekrana dönen efsane diziden ayrıldığını açıklamıştı. Anderson, yayınlanacak on bölümün ardından karakterine sonsuza kadar veda edeceğini üstüne basarak tekrar açıkladı.

    Katıldığı bir panelde "Ciddiyim. Benim için buraya kadar" diyen Anderson, yıllar sonraya bir araya gelip yeni sezonlara yelken açan ekibine büyük bir saygı duyduğunu; ancak bu kez gerçekten yorulduğunu ve devam edemeyeceğini söyledi. "Artık bir oyuncu olarak yeni engellerin üstesinden gelmek ve farklı karakterlere hayat vermek istiyorum" diyen oyuncu önümüzdeki birkaç yıldaki takviminin epeyce dolu olduğunu da ekledi. Oyuncunun kararının altında kariyerinde yapmak istediği daha pek çok şeyin olması ve The X-Files yüzünden yeni maceralara atılamaması yatıyor.

    Anderson'ın açıklamasının ardından dizinin hayranları The X-Files'ına akıbetini merak etmeye başladı. The X-Files'ın yayınlandığı Fox TV'nin genel başkanı Dana Walden da bu koşullar altında dizinin devam etmesinin mümkün olmadığını açıkladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından televizyonun efsane dizisi The X-Files ekranlara bir kez daha veda edecek gibi görünüyor.

    Anderson ayrıca American Gods'ın yeni sezonunda da olmayacağını doğruladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top