Hesabım
    Flight of the Conchords Geri Dönüyor

    HBO özel bölümü Mayıs ayında yayınlanacak

    Bret McKenzie ve Jemaine Cleme​​nt’in imzasını taşıyan komedi dizisi Flight of the Conchords, Mayıs ayında özel bir bölümle HBO’da izleyici karşısına çıkacak.

    HBO Programlama Müdürü Casey Bloys, özel bölümün bir saat uzunluğunda olacağını, ikilinin klasiklerden ve “Flight of the Conchords Sing Flight of the Conchords Tour”daki yeni şarkılardan oluşan bir repertuarı seslendireceğini söyledi.

    Yeni Zelandalı komedyen ikilisinin HBO ile olan geçmişi 2005’e dayanıyor. One-Night Stand adlı komedi serisinin ardından 2007’de Flight of the Conchords ile HBO izleyicisi karşısına çıkan ikili, eleştirmenlerden tam not alırken dizi dünya çapında geniş bir hayran kitlesi yaratmıştı.

    McKenzie ve Clement’in başrollerinde yer aldığı Flight of the Conchords, ikilinin New York City’deki gündelik maceralarını, kendi imzalarını attıkları eğlenceli şarkılar eşliğinde ele alıyor. İki sezon boyunca HBO’da yayınlanan dizi toplamda on dalda Emmy Ödülü’ne aday gösterilirken McKenzie ve Clement imzalı müzik albümü “The Distant Future” 2008 Grammy Ödülleri’nde En İy Komedi Albümü dalında ödül kazandı.

    Hollywood’a transfer olduktan sonra Clement’i, Rio, Men in Black 3 ve The BFG gibi yapımlarda izledik. McKenzie ise müzik süpervizörü olduğu The Muppets ile En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar kazandı.

    Flight of the Conchords özel bölümünün yönetmenliğini Hamish Hamilton üstleniyor. Jemaine Clement, Bret McKenzie ve Mike Martinovich ise projenin yürütücü yapımcıları.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top