Hesabım
    The Flash’in Prömiyerinden İlgi Çekici Bir Fragman Yayınlandı

    Yeni fragman, sezon ortası prömiyerinden ipuçları taşıyor

    The CW kanalı tüm dizileri için yaptığı gibi, The Flash’in sezon ortası prömiyeri için de uzun bir fragman yayınladı.​​

    16 Ocak Salı günü geri dönmeye hazırlanan The Flash’in prömiyer bölümü “The Trial of The Flash” adını taşıyor. Bölümün ismi DC çizgi romanında bir hikayede karşımıza çıkıyor ve konu plarak Barry’nin, Clifford DeVoe cinayeti davasının başlamasını ve Iris ile Joe’nun Barry’i dışarıda tutmayı ne kadar istediklerine karar vermelerini ele alıyor.

    Lauren Certo ve Kristen Kim’in senaryosunu yazdığı bölümün yönetmeni Philip Chipera. Dizinin başlıca rollerinde ise Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Katee Sackhoff ve Hartley Sawyer yer alıyor.

    DC Comics karakterlerinden uyarlanan dizinin prodüksiyonunu Bonanza Productions Inc., Berlanti Productions ve Warner Bros. Television yürütüyor. Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Todd Helbing ise yürütücü yapımcılığı üstlenen isimler.

    Geçtiğimiz yayın dönemi Arrowverse hayranlarının heyecanla beklediği Crisis On Earth-X serisisinde dört epik DC dizisi Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow ve Supergirl’ün kahramanları ortak bir bölümde bir araya gelmişti. Arrow evreninin kahramanları önce Supergirl, ardından Arrow dizilerinde buluşurken Buluşmanın ikinci bölümü ise The Flash ve Legends of Tomorrow yapımlarında gerçekleşmişti.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top