Hesabım
    The Handmaid’s Tale: Marisa Tomei Kadroya Katıldı

    TCA oturumunda yeni sezonla ilgili gelişmeler açıklandı

    Hulu’nun Emmy ve Altın Küre ödüllü distopik dizisi The Handmaid’s Tale, ikinci sezonunda ünlü aktris Marisa Tomei’yi ağırlayacak. TCA oturumunda konuşan dizinin yaratıcısı Bruce Mill​​er, Tomei’nin sezonun ikinci bölümünde hikayeye dahil olacağını söyledi.

    Televizyon eleştirmenlerinden gelen ilk yorumlara göre Tomei’nin kadroya eklenmesi, Margaret Atwood’un 1985 basımı romanından uyarlanan bol ödüllü dizi için son derece uygun bir oyuncu seçimi hamlesi.

    Söyleşi sırasında ortaya çıkan bir diğer gelişme ise dizinin bütçesiyle ilgiliydi. The Handmaid’s Tale’ın ikinci sezonda daha yüksek bir bütçeyle kotarılacağı ve dizinin evreninin iyice genişleyeceği yapımcılar tarafından doğrulandı. Ödüllü başrol Elisabeth Moss’a göre ise ikinci sezon çok daha karanlık bir armosfere sahip olacak. Dizi Birleşik Devletlerin ikinci sivil savaş döneminin derinliklerine inecek ve Moss’un hamile kalan karakterinin yaşadıklarına yer verecek.

    The Handmaid’s Tale’ın ikinci sezonunda, orijinal romandan uzaklaşacağı endişelerine karşılık olarak Bruce Miller, ilk sezonda kullanılmayan materyalin ikinci sezonda yer bulacağını söyledi ve ekledi: “Atwood, dizinin annesi... Bu evreni terk etmiyoruz.”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top