Hesabım
    George Clooney’nin Yeni Dizisini Hulu Kaptı!

    Popüler proje Catch-22, Hulu'da yayınlanacak

    Ünlü oyuncu ve yönetmen George Clooney’nin hem yönetmen koltuğunda hem de başrolünde yer alacağı ​​Catch-22, Hulu platformunda yayınlanacak. Anlaşmanın tamamlandığı haberi, Hulu tarafından TCA’de doğrulandı.

    Altı bölümden oluşan Catch-22, Paramount Television ve Anonymous Content imzasıyla hayata geçiriliyor. Joseph Heller’in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin senaryosu Luke Davies ile David Michôd’un imzasını taşırken yönetmen koltuğunda Clooney ve Grant Heslov var.

    İkinci Dünya Savaşı’nda İtalya’da geçen dizi, orduda topçu olarak görev yapan Amerikan askeri Yossarian’ın hikayesine odaklanıyor. Hikayede Albay Cathcart karakterine hayat veren George Clooney, televizyondaki ilk deneyimi ER’ın ardından ilk kez ekran izleyicisinin karşısına çıkacak.

    Yönetici yapımcı olarak George Clooney, Grant Heslov, Richard Brown ve Steve Golin’in görev aldığı dizinin çekimlerine yılın ilk aylarında başlanıyor.

    Catch-22, Paramount TV ve Anonymous Content’in partnerliğinin son ürünü. İki şirket yakın zamanda son dönemin iddialı yapımları Berlin Station, 13 Reasons Why, Maniac ve The Alienist’e de birlikte imza attı. Catch-22 ayrıca 11.22.63 ve The Looming Tower’ın ardından Hulu’nun üçüncü mini dizisi olarak dikkat çekiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top