Hesabım
    FOX Networks Yapımı ‘Deep State’ Nisan’da Başlıyor

    Mark Strong’un başrolünde yer aldığı dizi FOXCRIME’da yayınlanacak

    FOX Networks Group’un iç yapımı Deep State, Nisan ayından itibaren FOXCRIME ekranlarındaki yerini alacak. Ünlü aktör Mark Strong’un başrolünde yer aldığı yapımın prömiyeri, 11 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da gerçekleşecek.

    Çekimleri devam eden dizi 60 dakikalık sekiz bölümden oluşuyor. Mark Strong dizide, eski bir casus olan ana karakter Max Easton’a hayat veriyor. Matthew Parkhill’in yazıp yönettiği Deep State, geçmişinden ve hükümetlerin ve küresel kurumların güç savaşlarından kaçmaya çalışan bir aile babasının öyküsünü ele alıyor.

    MI6/CIA içerisinde gizli bir yapılanma olan The Section’ın yöneticisi George White, ölen oğlunun intikamını alması için Easton’ı yeniden sahaya çağırır. Easton kısa süre içerisinde kendisini Orta Doğu’da kaos yaratarak çıkar sağlamaya çalışan istihbarat örgütleri arasında bulur. Bu örgütlere karşı tehlikeli bir oyun oynamaya girişen Easton ardında bıraktığını zannettiği geçmişiyle yeniden yüzleşmek zorunda kalır. Dizinin hikayesi Britanya, ABD, İran, Lübnan ve Fransa’da geçiyor.

    Aksiyon türündeki Deep State, ilk bölümüyle 11 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da FOXCRIME ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top