Hesabım
    Antonio Banderas, Pablo Picasso Rolünde Görücüye Çıktı

    Deha'nın ikinci sezonundan fragman paylaşıldı

    National Geographic’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Genius: Picasso’dan fragman yayınlandı. Fragman, Pablo Picasso’yu canlandıran Antonio Banderas’a ayrıntılı bir bakış atıyor. Dizide Picasso’nun gençliğine ise Alex Rich hayat veriyor.

    Sevilen National Geographic serisi Deha, ilk sezonunu geçtiğimiz yıl gerçekl​​eştirmiş ve Albert Einstein’ın hikayesini işlemişti.

    Deha’nın ikinci sezonu tarihin en ünlü ressamı Pablo Picasso’nun sanat yaşamını ve özel hayatını ekrana getirecek.

    91 yıllık hayatının 80 yılını Fransa’da geçiren ressam, eserlerinde, dünyayı yepyeni ve ayrıksı bir bakışla yeniden yorumlar; The Old Guitarist ve Guernica gibi yapıtlarıyla insanlık tarihinin en önemli sanatçılarından birine dönüşür. Picasso’nun tutku dolu yapısı, özel hayatında da çalkantılı evlilikler ve birliktelikler, değişken politik ve kişisel ittifaklar yaşamasına yol açar. Hayatının çok büyük bir kısmını Paris’te geçiren Picasso’nun yolu Coco Chanel, Henri Matisse, Marc Chagall, Gertrude Stein, Georges Braque ve Jean Cocteau gibi ünlü figürlerle kesişir.

    Serinin ikinci sezon prodüksiyonu Fox 21 Television Studios, Imagine Television, OddLot Entertainment ve EUE/Sokolow’un imzasını taşıyor. Dizi, 24 Nisan’da National Geographic’te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top