Hesabım
    Altın Küre Ödüllü Atlanta’nın 2. Sezonundan İlk Teaser!

    FX komedisi 1 Mart’ta prömiyer yapıyor

    FX

    FX’in Altın Küre ödüllü komedisi Atlanta, ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1 Mart Perşembe günü prömiyer yapacak olan diziden "Heavy Rotation" başlığıyla bir teaser yayınlandı. Dizideki performansıyla Altın Küre ödülü kazanan Donald Glover’ın yer aldığı teaser, ikinci sezonun da sürreal dokunuşlar içereceğinin ipuçlarını veriyor.

    Atlanta’nın ikinci sezon hikayesi sır gibi saklanıyor olsa da yürütücü yapımcı ve senarist Stephen Glover’ın IndieWire’a verdiği röportajda söylediği “It’s not Season 2; it’s ‘Robbin’ Season” (2. Sezon değil, Robbin Sezonu) cümlesi, Atlanta bölgesiyle ilgili bir deyimi işaret ediyor. “Robbin Season”, Atlanta’da her zamankinden daha fazla suçun işlendiği Noel öncesi dönemi ifade etmek için kullanılan bir tanım.

    Donald Glover’ın yarattığı dizinin oyuncu kadrosunda Glover’a Brian Tyree Henry, Lakeith Stanfield, Zazie Beetz, Harold House Moore, Matthew Barnes ve RJ Walker eşlik ediyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını ise Donald Glover, Dianne McGunigle ve Paul Simms üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top