Hesabım
    Carl Sagan’ın Cosmos’una İkinci Sezon Geliyor

    National Geographic serisinin yeni sezonu Cosmos: Possible World adını taşıyacak

    Fox ve National Geographic iş birliğinde hayata geçen ve ekran tarihinin en ses getiren yapımlarından birine dönüşen bilim belgeseli Cosmos: A Spacetime Odyssey, ikinci sezonuyla ekran yolculuğuna devam ediyor.

    Carl Sagan’ın aynı adlı orijinal serisinden uyarlanan dizinin ikinci sezonu Cosmos: Possible World adıyla yayınlanacak ve 2019 yılının bahar aylarında izleyiciyle buluşuyor.

    Cosmos: Possible World, ilk sezonda olduğu gibi ünlü astrofizikçi Neil deGrasse Tyson tarafından sunulacak. Yürütücü yapımcı tarafında ise ünlü komedyen Seth MacFarlane’nin imzasını taşımaya devam edecek. Kadroda ona Emmy ödüllü Ann Druyan, Brannon Braga ve Jason Clark eşlik edecek.

    Cosmos: A SpaceTime Odyssey, 2014 yılında Fox ve National Geographic kanallarında yayınlandığında dünya çapında 135 milyon izleyiciye ulaşarak National Geographic’in en çok izlenen yapımı olmayı başarmıştı. Dizinin yeni sezonu da her iki kanalda izleyiciyle buluşacak.

    Ayrıca yeni sezonun başlangıcına paralel olarak, National Geographic Books tarafından, Carl Sagan’ın çok satan kitabı Cosmos: A Personal Voyage’ın devamı niteliğindeki Cosmos: Possible Worlds’ün basımı da gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top