Hesabım
    The Assassination of Gianni Versace’den Kırmızı Bantlı Fragman Geldi

    American Crime Story’nin ikinci sezon prömiyerine saatler kala diziden fragman geldi

    Ödüllü dizinin The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story adını taşıyan ikinci sezonu, 17 Ocak’ta FX kanalında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Tom Rob Smith’in senaryosunu yazdığı, Ryan Murphy’nin ise yönetmenliğini üstlendiği yap​​ımın bu sezonki oyuncu kadrosunda başlıca rolleri Darren Criss, Edgar Ramirez, Penelope Cruz ve Ricky Martin paylaşıyor. Dizi konu olarak, ünlü modacı Gianni Versace’nin kurban gittiği cinayeti ele alıyor. Geçtiğimiz haftalar Versace ailesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, cinayete kurban giden dünyaca ünlü modacının hikayesini anlatan ikinci sezon için ‘kurgu ürünü’ ifadesi kullanılmıştı.

    Dizinin ilk sezonu The People v. O.J. Simpson: American Crime Story 22 dalda Emmy ödülüne aday gösterilerek senenin en başarılı yapımlarından birine dönüşmüştü. Bu adaylıklardan 9’unu kazanan dizi, Altın Küre, BAFTA, PGA, WGA ve TCA’dan da eli boş dönmemişti.

    American Crime Story’nin prodüksiyonunu Fox 21 Television Studios ve FX Productions gerçekleştiriyor. Bu sezonun yürütücü yapımcı kadrosunda ise Ryan Murphy, Nina Jacobson, Brad Simpson, Brad Falchuk ve Tom Rob Smith var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top