Hesabım
    Süper Kahraman Dizisi The Boys’un Başrollerine Beş Yeni İsim Eklendi

    Başroldeki Erin Moriarty’e eşlik edecek isimler belli oldu

    Antony Starr, Chace Crawford, Dominique McElligott, Jessie Usher ve Nathan Mitchell, Amazon’un süper kahraman dizisi The Boys’un oyuncu kadrosuna eklendi. Beş yeni isim, başrolleri Erin Moriarty ile paylaşacak.

    Preacher’ın yaratıcısı Garth Ennis ve Darick Robertson’ın çizgi romanından uyarlanan ​​The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandıkları bir evrende geçiyor. “The Boys” adıyla tanınan bir grup genç ise yozlaşmış süper kahramanların peşine düşüyor.

    Antony Starr dizide, süper kahraman takımı The Seven’ın lideri Homelander olarak yer alacak. McElligott, takım üyelerinden Queen Maeve rolünü üstlenecek. Usher hızlı trenden daha hızlı bir kahraman olan A-Train; Crawford, su kahramanı The Deep; Mitchell ise dövüş sanatları uzmanı maskeli kahraman Black Noir olarak izleyici karşısına çıkacak.

    The Boys’un yönetmen koltuğunda, en son Preacher’da birlikte çalışan ünlü ikili Evan Goldberg ve Seth Rogen var. Dizinin prodüksiyonunu ise Sony Pictures TV Studios, Amazon ve Original Films yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top