Hesabım
    Ash vs Evil Dead’in 3. Sezonundan Fragman ve Poster!

    Starz'ın korku komedi serisi 25 Şubat’ta prömiyer yapıyor

    Starz, korku komedi dizisi Ash vs Evil Dead’in üçüncü sezonuna ait fragman ve afişi görücüye çıkardı. Sevilen dizi, 25 Şubat’ta prömiyer bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

    Ash vs Evil Dead’in üçüncü sezonunda cani şehir efsanesi Ash’in, insanları kurtaran​​ yerel bir kahramana dönüşümünü izleyeceğiz. Bu esnada Ash, bir kızı olduğunu ve dahası kızının ona ihtiyacı olduğunu keşfedecek. Kelly ise televizyonda, Ruby’nin parmağının olduğunu düşündüğü bir katliama tanık olduktan sonra Ash ve Pablo’yu uyarmak üzere geri dönecek.

    Dizinin oyuncu kadrosunda başı Bruce Campbell, Lucy Lawless, Ray Santiago, Dana DeLorenzo ve Kelly Maxwell çekiyor. Kadroya yeni katılan Arielle Carver-O’Neill ise Ash’in kayıp kızı Brandy Barr rolünde hikayeye ekleniyor.

    Ash vs Evil Dead’in üçüncü sezonunun yürütücü yapımcı kadrosunda ise orijinal film The Evil Dead’e imza atan ünlü yönetmen ve yapımcı Sam Raimi, Rob Tapert ve Bruce Campbell’ın yanında Ivan Raimi ve Rick Jacobson yer alıyor. Mark Verheiden dizinin showrunner koltuğunda yerini almaya devam ederken Moira Grant de yapımcı olarak görevini sürdürüyor.

    Starz
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top