Hesabım
    ‘What We Do in the Shadows’un Dizisi FX'te Yayınlanacak

    Jemaine Clement ve Taika Waititi FX’te yayınlanacak uyarlama için kolları sıvadı

    2014 yapımı sahte belgesel What We Do in the Shadows, FX tarafından televizyona uyarlanıyor. Dizi, filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Jemaine Clement (Flight of the Conchords) ile Taika Waititi (Thor: Ragnarok)’nin imzasını taşıyor.

    Filmin başrollerinde de yer alan Clement-Waititi ikilisi, ekran uyarlamasının yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar. Ayrıca Waititi yönetm​​en koltuğunda, Clement ise senarist olarak karşımıza çıkacak. Yarım saatlik bölümlerden oluşacak dizinin pilot bölümü için hazırlıklar başladı. Pilot bölümün oyuncu kadrosunda Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou ve Harvey Guillen var. Yürütücü yapımcı tarafında ise Scott Rudin, Paul Simms, Garrett Basch ve Eli Bush yer alıyor.

    Gösterime girdiği yıl özgün mizahıyla övgü toplayan sahte belgesel türündeki What We Do in the Shadows, ev arkadaşı olan dört vampirin gündelik hayatına ve modern dünyada hayatta kalma maceralarına odaklanıyor.

    Clement ve Waititi ikilisi birlikte hit HBO komedisi Flight of the Conchords’a da imzalarını atmışlardı. Geçtiğimiz günlerde dizinin özel bir bölümle HBO ekranlarında olacağı kesinlik kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top