Hesabım
    Timeless'ın Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    NBC dizisi 11 Mart'ta ikinci sezonuyla geri dönüyor

    NBC’nin sevilen macera dizisi Timeless Mart ayında ekranlara geri dönüyor. İlk sezonunda yüksek reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren dizi, 11 Mart akşamı ikinci sezon prömiyeriyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Revolution ve Supernatural’dan tanıdığımız Eric Kripke ile Shawn Ryan’ın imzasını taşıyan Timeless’ın ikinci sezonunda da kahramanlarımızla birlikte tarihte yolculuk etmeye devam edeceğiz. Bilimadamı Rufus, asker Wyatt ve tarih profesörü Lucy, dünyayı kurtarmak için bir dizi maceraya atılırken bu sezon Rittenhouse’u yok etmek için verdikleri mücadele ele alınacak. Tarihi değiştirmeye ve gerçeği yeniden şekillendirmeye çalışan tehlikeli bir organizasyon olan Rittenhouse’u durdurmak isteyen ekip, bu yolda hiç istemedikleri bir ittifak yapmak zorunda kalırlar.

    Geçmişteki kendilerini etkilememek için ellerinden geleni yapan ekip bu sezond 1692, 1917, 1941 ve 1981 yıllarını ziyaret edecek. Bu esnada tarihte kendine yer edinmiş Marie Curie, Hedy Lamarr ve William Randolph Hearst gibi ikonik isimlerle yolları kesişecek.

    Timeless’ın oyuncu kadrosunda Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić, Paterson Joseph, Sakina Jaffrey ve Claudia Doumit var. Shawn Ryan ve Eric Kripke ikilisi dizide showrunner, senarist ve yürütücü yapımcı olarak yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top