Hesabım
    Snowpiercer Uyarlamasında Sürpriz Ayrılık!

    Merakla beklenen uyarlamanın showrunner ve baş senaristi Josh Friedman diziyi bıraktı

    TNT’nin Snowpiercer uyarlamasının kesinleşmesinin üzerinden iki hafta geçmemişti ki diziden şaşırtan bir veda haberi geldi. Showrunner ve baş senarist Josh Friedman, diziyle yollarını ayırdığını açıkladı.

    Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho’nun ses getiren bilim kurgu filmi Snowpiercer’ın ekran uyarlaması için iki yıl önce aksiyona geçilmiş olsa da TNT’den resmi onay geçtiğimiz haftalarda gelmişti. Dizinin pilot bölümünün senaryosunu kaleme alan Josh Friedman, yürütücü yapımcı ve showrunner olarak da projeye dahil olmuştu. Ancak Variety’den gelen haber, dizide erken ve önemli bir kaybın yaşandığını ortaya çıkardı. Friedman’ın yerine gelecek ismin henüz belirlenmediği de haberler arasında.

    Dizinin pilot bölümünün yönetmen koltuğunda Doctor Strange’in yönetmeni Scott Derrickson; başrolünde ise Jennifer Connelly yer alıyor.  

    Snowpiercer’ın hikayesi, dünyanın buzla kaplandığı bir dönemde geçiyor. Bu felaketin yedi yıl sonrasında, çok az insan hayatta kalmayı başarmıştır. Hayatta kalmalarını sağlayan şey ise Snowpiercer adında, kürenin etrafında dönen yuvarlak ve devasa tren olmuştur. İnsanların farklı olanaklara sahip bir şekilde yaşamını sürdürdüğü Snowpiercer treni, birbirinden adaletsiz durumlara ve zorlu yaşam koşullarına ev sahipliği yapar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top