Hesabım
    İki Yeni Dizinin Pilot Bölümüne Onay Geldi

    “Get Christie Love” ve “God Friended Me” için hazırlıklar başladı

    Televizyon filmi Get Christie Love!, yayınlandıktan 44 yıl sonra dizi olarak yeniden ekrana geliyor. ABC’de yayınlanacak dizinin pilot bölümü resmi onayı aldı ve hazırlıklar başladı. ABC, projeyi çok sıkı bir rekabet sürecinin ardından satın almayı başardı. 

    Pitch’in yıldızı Kylie Bunbury’nin başrolde yer alacağı Get Christie Love, Courtney Kemp’in imzasını taşıyor. Dizinin yapımcılığını Vin Diesel, Debra Martin Chase ve Shana C. Waterman üstleniyor.

    Get Christie Love, üstün becerilere sahip CIA ajanı Christie Love’ın hayatını ele alacak. Özel bir timin başında olan güzel ve karizmatik Christie, ne pahasına olursa olsun en zorlu görevlerin altından kalkmayı başarır.

    CBS ise God Friended Me için pilot bölüm onayını verdi. Alcatraz’ın yaratıcıları Steven Lilien ile Bryan Wynbrandt, yönetmen Marcos Siega ve ünlü yapımcı Greg Berlanti’nin şirketi Berlanti Productions tarafından yapımı gerçekleştirilen dizi Warner Bros. TV’nin imzasını taşıyacak.

    Lilien ve Wynbrandt’ın senaryosunu yazdığı God Friended Me inanç, varoluş ve bilim üçgeninde geçen eğlenceli bir hikayeyi odağına alacak. Dizide, sıkı bir ateistin hayatı, Facebook üzerinde Tanrı ile arkadaş olduktan sonra alt üst olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top