Hesabım
    John Malkovich 'Billions’a Konuk Oluyor

    Üçüncü sezondan afiş ve teaser da geldi

    Showtime dizisi Billions, üçüncü se​​zonda usta bir isme ev sahipliği yapıyor. John Malkovich, Rus milyarder Grigor Andolov rolünde hikayeye dahil oluyor.

    Dizinin yaratıcıları Brian Koppelman ve David Levien, gelişmeyle ilgili şu yorumları yaptı: “John ilk iki filmimiz Rounders ve Knockaround Guys’da da yer almıştı. Birlikte uzun bir yaratım geçmişine sahibiz. Teddy KGB’yi oynayan bu adamla yeniden bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz.”

    Paul Giamatti ve Damian Lewis’in başrollerinde yer aldığı Billions, üçüncü sezonunda, Chuck Rhoades ve Bobby Axelrod büyük rekabetlerine devam edecekler ancak bu kez birbirlerine ek olarak yeni düşmanlara karşı savaş verirlerken de göreceğiz. Wendy Rhoades ise kendisini son derece tehlikeli bir pozisyonda bulacak ve hayatını sonsuza dek değiştirecek bir karar verecek.

    Malin Akerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad, Asia Kate Dillon ve Jeffrey DeMunn’ın rollerine devam ettiği yeni sezon kadrosunun bir diğer konuk ismi Clancy Brown olacak.

    Billions, Brian Koppelman, David Levien ve Andrew Ross Sorkin’in imzasını taşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top