Hesabım
    Episodes Beşinci Sezonuyla FX’te!

    Matt LeBlanc’ın başrolünde yer aldığı komedi, 26 Ocak'ta başlıyor

    David Crane ve Jeffrey Klarik’in imzasını taşıyan Altın Küre ödüllü dizi Episodes, beşinci sezon bölümleriyle FX ekranlarındaki yerini alıyor. Ünlü aktör Matt LeBlanc’ın başrolünde yer aldığı ve kendisini canlandırdığı dizi 26 Ocak’tan itibaren her cuma 21.30’da FX kanalında yayınlanacak.

    Episodes, İngiliz dizi senaristleri Sean ve Beverly'nin Amerika'daki tutunma çabalarını ekrana taşıyor. Harika bir evlilikleri olan senarist ve yapımcılar Sean ve Beverly Lincoln çifti, İngiltere’de çok izlenen dizilerini Amerika’da yeniden uyarlamak için harekete geçerler. Amerika’da yolları, ünlü oyuncu Matt LeBlanc ile kesişir ve bu andan itibaren işler rayından çıkmaya başlar. Şöhretini hızla kaybeden Matt LeBlanc, dizide kendisini canlandıracaktır. Ancak artık tahammül edilmesi zor birine dönüşmüştür. Lincoln çifti bir yandan başrollerinin tuhaflıklarıyla uğraşırken diğer yandan da dizilerinin hiç de istemedikleri bir şekilde klişe bir yapıma dönüşmesine tanık olurlar. Dahası tüm bu olumsuzluklardan evlilikleri de hasar görmeye başlamıştır.

    Bir aktörün kariyerini yeniden canladırma çabasını ve iki senaristin Amerika’da tutunma maceralarını anlatan eğlenceli dizi Episodes, iki bölüm arka arkaya yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top