Hesabım
    Marvel's Daredevil: Joanne Whalley de Kadroya Eklendi

    Marvel & Netflix dizisinin üçüncü sezonuna yeni bir karakter daha katılıyor

    Joanne Whalley, üçüncü sezon için hazırlıkları sürdüren Marvel’s Daredevil’in oyuncu kadrosuna katıldı. Whalley’nin karakteriyle ilgili bilgi verilmezken tahminler, oyuncuyu Sister Maggi rolünde izleyeceğimiz yönünde.

    Frank Miller imzalı Daredevil çizgi romanlarında Sister Maggie, Matt Murdock’un iyileşmesi için bakımını üstlenen ve tekrar eski gücüne kavuşmasını sağlayan karakter. Bu durumda üçüncü sezonun 1980 basımı Born Again hikayesinden uyarlanması bekleniyor.

    Erik Oleson’un showrunner koltuğunda bulunduğu Daredevil, Netflix’te prömiyer yapan ilk Marvel çizgi roman uyarlamasıydı. Marvel TV’nin ABC Studios ile yapımını gerçekleştirdiği üçüncü sezonun yürütücü yapımcıları Loeb, Olseon, Drew Goddard ve Jim Chory.

    Dizinin üçüncü sezonu için yapılan yeniliklerin en büyüğü showrunner değişikliğine gidilmesi olmuştu. The Man in the High Castle’ın senarist ve yürütücü yapımcısı Erik Oleson, dizinin iki showrunner’ından biri olan Douglas Petrie’den boşalan yere getirilmişti. Dizinin oyuncu kadrosuna eklenen bir diğer yeni isim Wilson Bethel olurken Vincent D’Onofrio’nun da eski rolüyle yeniden hikayeye dahil olacağı açıklanmıştı.

    Marvel’s Daredevil’in üçüncü sezon prömiyer tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top