Hesabım
    The Greatest American Hero Geri Dönüyor

    Bu kez başrolde bir kadın oyuncu boy gösterecek

    The Greatest American Hero kadın bir başkarakterin yer aldığı bir versiyonla ekranlara geri dönüyor. Yarım saatlik bölümlerden oluşacak dizi, Kızılderili kökenli bir Amerikalı olan Meera’nın ma​​ceralarını ele alacak.

    Cleveland’da yaşayan 30 yaşındaki Meera neredeyse tüm zamanını tekila içip karaoke yaparak geçirir. Ancak bir gün uzaylıların ziyaretine uğraması hayatını değiştirir. Meera kendisine verilen süper güçlerle donatılmış kostümü giyer ve dünyayı kurtarmak için göreve atılır.

    The Greatest American Hero'nun orijinali 1980-1983 yılları arasında ABC ekranlarında yayınlandı ve hiç istemese de kendisine verilen kostüm yüzünden süper kahraman olmak zorunda kalan bir öğretmenin hikayesini ele aldı. Dizide başrolleri William Katt, Robert Culp ve Connie Sellecca paylaştı.

    ABC ekranlarında yayınlanacak olan yeni The Greatest American Hero'nun yapımını 20th Century Fox TV ve ABC Studios birlikte yürütüyor.

    Yapım, Fresh Off the Boat dizisinin senaristi ve yapımcısı Rachna Fruchbom ve Nahnatchka Khan’ın imzasını taşırken senaryo Fruchbom tarafından kaleme alınacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top