Hesabım
    Sneaky Pete: İkinci Sezon Fragmanı ve Prömiyer Tarihi Geldi

    Amazon dizisi 9 Mart’ta geri dönüyor

    Amazon Prime Video, orijinal serisi Sneaky Pete için ikinci sezon fragmanını y​​ayınladı. Eleştirmenlerden tam not alan dizi 9 Mart’ta geri dönüyor.

    Prime Original ve Sony Pictures Television işbirliğinde hayata geçen dizi, hapishaneden çıktıktan sonra, eskiden soyduğu belalı çete lideri tarafından bulunan Marius’un hikayesini anlatıyor. Marius, çözümü sıradışı bir planda bulur. Hapisteki hücre arkadaşı Pete’in kimliğini ele geçiren Marius, Pete’in yıllardır görüşmediği ailesiyle bir araya gelir. Dizinin yeni sezonunda Marius hayatında yeni bir sayfa açmaya karar veriyor ancak bu kez de onu Pete zanneden iki gangster yüzünden başı belaya giriyor.

    Geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla prömiyer yapan dizi, platforma yüklendiği gün en çok izlenen ikinci dizi olmayı başarmış ve Rotten Tomatoes sitesinde %100 puanına ulaşmıştı.

    Sneaky Pete, Bryan Cranston ve David Shore tarafından yaratıldı. Dizinin yürütücü yapımcı tarafında Cranston, Graham Yost, James Degus, Michael Dinner ve Fred Golan var. Oyuncu kadrosu ise Giovanni Ribisi, Jane Adams, Marin Ireland, Margo Martindale, Shane McRae, Libe Barer ve Peter Gerety gibi isimlerden kurulu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top