Hesabım
    Maisie Williams 'Game of Thrones'un Nisan'da Döneceğini Açıkladı

    Genç aktrise göre final sezonu 2019 Nisan'ında prömiyer yapacak

    Yaptığı son açıklamalara bakılırsa Game of Thrones'un yıldızlarından Maisie Williams, dizinin ne zaman geri döneceğini biliyor. Dizinin Arya Stark'ı, yeni filmi Early Man için verdiği röportajlarda dizinin yeni sezonunun ne zaman geleceğiyle ilgili bilgiler verdi.

    Game of Thrones'un olay yaratan yedinci sezonu birtakım şoke edici gelişmelerle sonlanmış ve dizinin yaratıcıları izleyenlere yeni sezon için 2019 yılını beklemeleri gerektiğini söylemişti.

    "Aralık'ta prodüksiyonu bitirip yeni sezonun ilk bölümünü 2019 Nisan’ında yayınlamayı düşünüyoruz" diyen Williams, "Önümüzdeki sezonda o kadar fazla şey olacak ki diziyi aceleye getirmek istemiyoruz. Son kurguda çok ama çok önemli şeyler olacak. Hayranlarımıza çok şey borçluyuz. Yeni sezonun harika olması ve izleyen herkesi tatmin etmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" diye ekledi.

    Arya'nın hikayedeki akıbetine dair yorumlarda da bulunan başarılı oyuncu "Onun her zaman huzur bulmasını istedim. Arya'nın hikayesini yönlendiren bütün unsurlar bugüne kadar acı ve sert oldu. Karakterimin bir gün yeniden özüne kavuşmasını, öfkesinden kurtulmasını diliyorum" diye konuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top