Hesabım
    Jeremy Piven Cinsel Tacizle Suçlanıyor

    Entourage oyuncusuna sekiz farklı kadın tarafından cinsel taciz suçlaması yapıldı

    getty images

    Altın Küre ve Emmy ödüllü aktör Jeremy Piven, cinsel taciz suçlamalarının yeni odağı oldu. Entourage’daki rolüyle dünyaca ünlenen oyuncu hakkında üç kişi daha taciz suçlamasında bulundu. Böylece Piven hakkındaki taciz suçlamalarının sayısı sekize çıkmış oldu.

    Harvey Weinstein ve Kevin Spacey’nin taciz skandallarının gün yüzüne çıkması sektörü bu anlamda dönüştürmeye devam ediyor. Son olarak sevilen komedi Entourage’daki performansıyla bir kez Altın Küre, üç kez ise Emmy ödülüne layık görülen Jeremy Piven’la ilgili iddialar gündeme oturdu. Daha önce açıklamalarda bulunan beş farklı kadına artı olarak üç yeni isim daha Piven’ı tacizle suçladı.

    Piven'ın tacizine uğradığını açıklayan kişilerden biri, oyuncuyla Lucas filminin setinde karşılaşan Susan McCain Olson. BuzzFeed News’a konuşan Susan McCain Olson, figüran olarak sette bulunduğu esnada Piven’ın kendisini zor kullanarak öpmeye çalıştığını ve ondan kaçarak kurtulabildiğini söyledi. Piven ile Ellen’ın çekimleri esnasında tanıştığını söyleyen bir diğer figüran olan Diane Gonzalez de tüm ekiple birlikte gidilen bir yemek esnasında aralarında bir yakınlaşma olduğunu ancak sonrasında Piven’ın kendisini zorladığını ve bu yüzden ilk fırsatta mekanı terk ettiğini açıkladı.

    Jeremy Piven cephesinden yapılan açıklamada ise aktör 20 ve 30 yıl öncesine dayanan bu suçlamaların yanlış olduğunu ve yalan dedektörü testinden geçtiğini söyleyerek daha önce kimse üzerinde zor kullanmadığını dile getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top