Hesabım
    Netflix’in İlk Danimarka Dizisi The Rain’den İlk Teaser!

    “Kuru kal, hayatta kal” cümlesiyle yola çıkan diziden ilk görsel ve fragman geldi

    Netflix’in Danimarka’da yaptığı ilk orijinal dizisi The Rain’den ilk fragman görücüye çıktı. Bilim kurgu türündeki dizi, 2018’de tüm dünyayla aynı anda Netflix platformunda gösterime girecek.

    Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen ve Christian Potalivo’nun imzasıyla ekranlara gelmeye hazırlanan The Rain, yağmurla yayıldıktan sonra İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül bir virüstün kurtulmayı başaran iki kardeşin hikayesini ele alıyor.

    Danimarkalı iki kardeş, yaşamlarını sürdürebilecekleri bir yer bulabilme umuduyla zorlu bir yolculuğa çıkarlar. Kendileri gibi bir şekilde hayatta kalmayı başaran diğer gençlerle karşılan iki kardeş, İskandinavya’nın geri kalanında bir hayat belirtisi aramak üzere tehlikeli bir yolculuğa atılırlar. Yeni hayatlarında istedikleri kişi olmakta özgür olduklarını düşünen gençler, yalnızca geride bıraktıkları dünyada var olduğunu zannettikleri aşk, kıskançlık ve yaşlanma gibi birçok sorunun kıyamet sonrasında bile var olduğunu keşfederler.

    The Rain’in başlıca rollerinde Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic, Sonny Lindberg, Jessica Dinnage, Lukas Løkken ve Johannes Kuhnke yer alıyor. 

    Netflix
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top