Hesabım
    Happy! İkinci Sezon Onayını Aldı

    Syfy dizisi için hızlı bir devam kararı geldi

    31 Ocak’ta birinci sezonunun son bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Happy! ikinci sezon onayını almayı başardı.

    Ünlü aktör Christopher Meloni’nin başrolde yer aldığı, komedyen Patton Oswalt’ın ise ana karakterlerden birini seslendirdiği Happy!, kısa zamanda Syfy ekranlarının en sevilen yapımlarından birine dönüştü. Prömiyer bölümüyle totalde 1,708 milyon izleyiciyi ekrana çeken dizi, kanalın 2016’da yayınladığı The Magicians’ın prömiyer bölümünden sonraki en iyi açılışı gerçekleştirdi. Happy!’nin prömiyer bölümü, Twitter’da 212 milyon etkileşim toplayarak sosyal medyada da başarıya ulaştı.

    Grant Morrison ve Darick Robertson’ın grafik romanından uyarlanan Happy!, şimdilerde tetikçilik yapan eski polis Nick Sax’ın sıradışı hikayesini ekrana taşıyor. Nick’in günden güne dibe batan hayatı, hayali bir mavi at olan Happy ile tanışmasıyla altüst oluyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Meloni ve Oswalt’a Bryce Lorenzo, Joseph Reitman, Lili Mirojnick, Medina Senghore, Ritchie Coster ve Patrick Fischler eşlik ediyor.

    Happy!’nin yürütücü yapımcı kadrosunda Brian Taylor, Neal Moritz, Pavun Shetty, Toby Jaffe, Christopher Meloni ve Patrick Macmanu var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top