Hesabım
    Superman’in Devam Dizisi Metropolis için Hazırlıklar Başladı

    Lois Lane ve Lex Luthor kendi dizilerine kavuşuyor

    Superman hikayesinin öncesini ekrana taşıyacak olan Metropolis için ​​hazırlıklar başladı. Lois Lane ve Lex Luthor’un maceralarını ele alan dizi, DC’nin dijital platformunun imzasıyla ekrana taşınıyor.

    Warner Bros.’un yakın zamanda faaliyete geçecek olan DC dijital platformu, dizinin 13 bölümünü sipariş etti. Dizinin yapımına yıl sonunda başlanması planlanırken prömiyer 2019 içerisinde gerçekleşecek. Metropolis, Gotham’ın yapımcıları John Stephens ve Danny Cannon ile Warner Bros. TV’nin imzasını taşıyacak.

    Olağanüstü güzellikteki City of Tomorrow’da geçen hikaye, şehrin karanlık ve tuhaf sırlarını açığa çıkaran DC karakterleri Lois Lane ve Lex Luthor‘un maceralarını işliyor.

    Metropolis, DC’nin dijital platformunun sipariş ettiği dördüncü dizi olacak. Diğerleri Titans, Harley Quinn ve Young Justice: Outsiders yapımlarıydı. Metropolis ayrıca Superman’in öncesini anlatacak ikinci dizi olma özelliğini taşıyor. Syfy bünyesinde hazırlıkları süren Krypton, Superman’den 200 yıl öncesini ekrana taşıyacak.

    Dizinin pilot bölümünün senaryosu, Stephens ve Cannon’ın kaleme aldığı hikayeden Stephens tarafından uyarlanıyor. Yönetmen koltuğunda ise Cannon var.

    Stephens ve Cannon ikilisi ilk sezonundan bu yana popüler dizi Gotham’ın yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar. Stephens ayrıca Gossip Girl, The O.C. ve Gilmore Girls sevilen yapımlara imzasını atarken Cannon ise Nikita ve CSI gibi dizilerde yer aldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top