Hesabım
    Altered Carbon'la Ölümsüzlüğün Tarihine Yolculuk!

    Bilim kurgu dizisinden Neil deGrasse Tyson’ın sunduğu bir video paylaşıldı

    Netflix’in 2 Şubat’ta prömiyer yapmaya hazırlanan bilim kurgu serisi Altered Carbon için özel bir video paylaşıldı. Ünlü astrofizikçi Neil deGrasse Tyson’ın anlatıcı olarak yer aldığı videoda, dizide tasvir edilen geleceğe nasıl ulaştığımız soruluyor ve ölümsüzlüğün tarihine doğru bir yolculuğa çıkılıyor. ​​

    Richard K. Morgan'ın imzasını taşıyan aynı adlı siberpunk romanından uyarlanan Altered Carbon’un gelecekte geçen hikayesi cinayet, aşk, cinsellik ve ihanet dolu olayları takip ediyor. İnsanların beden değiştirebildiği, zihinlerin elektronik ortama aktarılabildiği bu dünyada ölümsüzlük sıradan bir durumdur. Bu yeni dünya düzenine karşı bir isyan organize edilir ve Takeshi Kovacs isyanı bastırmak için görevlendirilen askerlerden biridir. Takeshi’nin takımı çarpışmadan sağ çıkamaz. Takeshi’nin bilinci ise içerisinde yüzyıllarca duracağı bir buza hapsedilir. Ta ki Laurems Bancroft adında son derece varlıklı ve yüzyıllardır hayatta olan bir iş adamı tarafından uyandırılana kadar. Bancroft, Takeshi’ye yaşaması için şans sunar ancak karşılığında kendi cinayetini çözmesini isteyecektir. 

    Altered Carbon’un başrollerinde Joel Kinnaman, James Purefoy, Martha Higareda, Renee Elise Goldsberry, Will Yun Lee ve Dichen Lachman var. Dizinin senaristliğini ve yapımcılığını ise Laeta Kalogridis üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top