Hesabım
    House of Cards: Greg Kinnear ve Diane Lane Final Sezonunda Rol Alıyor

    Uzun bir aranın ardından prodüksiyon yeniden başladı

    House of Cards’ın final sezonunun prodüksiyonu yeniden başlarken dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha katıldı. Başlıca rollere getirilen Oscar adayı Greg Kinnear ve Diane Lane’nin dizinin hikaye akışına yeniden yön verecek iki kardeşi canlandıracağı açıklandı.

    House of Cards, başrol oyuncusu Kevin Spacey’n​​in kovulmasının ardından altıncı ve son sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. Oyuna Lane ve Kinnear’ın dahil olmasıyla Robin Wright’ın başrolünde yer aldığı dizide önemli değişikliklerin yaşanması bekleniyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Wright, Lane ve Kinnear’a Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott ve Boris McGiver gibi isimler eşlik ediyor.

    Netflix’in ilk orijinal dizisi olan House of Cards, Beau Willimon’ın imzasıyla aynı adlı İngiliz mini dizisinden uyarlandı. Serinin yürütücü yapımcılığını Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunetti, Eric Roth, Michael Dobb ve Andrew Davies üstleniyor.

    Lane en son Amazon dizisi The Romanoffs için kamera karşısına geçerken Superman/Justice League evreninde Martha Kent karakterine hayat verdi. Kinnear ise HBO filmi Confirmation’da Joe Biden rolüyle izleyici karşısına çıktı ve Amazon dizisi Philip K. Dick’s Electric Dreams’in kadrosunda yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top