Hesabım
    J.J. Abrams HBO’ya Dizi Yapıyor

    'Demimonde' Abrams’ın Fringe’in ardından tek başına ürettiği ilk dizi olacak

    HBO, J.J. Abrams’ın kaleme aldığı bilim kurgu senaryosunun haklarını satın almayı başardı. Demimonde adlı dizi Abrams’ın şirketi Bad Robot Prods. ile Warner Bros. TV’nin imzasını taşıyacak. HBO ise projede ortak yapımcı olarak yer alıyor.

    Bir süredir üzerinde ciddi bir rekabetin yaşandığı Demimonde, Apple’ın da peşinden koştuğu yapımlardandı. Ancak J.J. Abrams’ın HBO geçmişi mücadeleden HBO’nun galip ayrılmasını sağladı. Fantastik bilim kurgu türündeki dizinin konusu henüz açıklan​​masa da gizemli bir güce karşı savaşan insanlığı ele alacağı söylentiler arasında.

    Yapımın showrunner koltuğunda yer alacak isim henüz netleşmezken yürütücü yapımcı tarafında Abrams’a kendi şirketinden Ben Stephenson eşlik edecek.

    Demimonde, Abrams’ın şirketi Bad Robot’un Westworld ve Lovecraft Country dizilerinin ardından HBO’ya yaptığı üçüncü dizi olacak. Abrams’ın Hulu için Castle Rock’a imza attığını da hatırlatalım.

    Demimonde, 2001’deki Alias’tan beri Abrams’ın tek başına ürettiği ilk iş. Ortak yaratıcılığını üstlendiği son dizi ise 2008’de prömiyer yapan Fringe olmuştu. Abrams beyazperde tarafında ise senaryosunu da yazdığı Star Wars: Episode IX filmini yönetecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top