Hesabım
    Castle Rock’ın Yeni Fragmanında Andre Holland, Shawshank’e Gidiyor

    Hulu’nun Stephen King uyarlamasının Superbowl tanıtımı geldi

    Stephen King’in öykülerinden uyarlanan ve yaz döneminde Hulu’da prömiyer yapmaya hazırlanan Castle Rock, yeni bir tanıtım videosuyla izleyici karşısına çıktı. Stephen King ile J.J. Abrams’ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni fragmanı, bir önceki teaser video gibi diziyle ilgili soru işaretlerini aydınlatmıyor.

    Sam Shaw ve Dustin Thomason'ın senaryosunu kaleme aldığı dizi, Stephen King evreninde yer alan konulardan, mekanlardan ve karakterlerden yola çıkılarak oluşturuldu.

    Castle Rock’ın başlıca rollerinde Sissy Spacek, André Holland, Melanie Lynskey ve Bill Skarsgård yer alırken yapım ve senaryo tarafında Sam Shaw ile Dustin Thomason var. Dizinin prodüksiyonunu J.J. Abrams'ın şirketi Bad Robot ile Warner Bros. Television üstleniyor.

    ​Castle Rock'ın merakla beklenen ilk teaser fragmanı Comic Con'da görücüye çıkmış ve diziyle ilgili hiçbir büyük bir ipucunu içermediği yönünde yorumlar almıştı. Ayrıca dizinin paneline katılan oyuncu ve yapımcılar da yapımcılar diziyle ilgili yorum yapmaktan kaçınmışlardı.

    Henüz hakkında bir hayli az detayın paylaşıldığı Castle Rock, yaz sezonunda Hulu platformunda izleyici karşısına çıkacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top