Hesabım
    Stargate: Origins’in Resmi Fragmanı Geldi

    Dizi, efsanenin başladığı yere yolculuk ediyor

    1994 yapımı ünlü filmin ve uzun soluklu dizinin öncesinde yaşananları ekrana aktaran Stargate: Origins için resmi fragman paylaşıldı. Dizi, hayranları Stargate mitolojisinin filizlendiği tarihe geri götürecek.

    1994 yılında ünlü yönetmen Roland Emmerich’in kült filmiyle başlayan, ekranda ise 10 sezon boyunca izleyiciyle buluşan bilim kurgu Stargate SG-1 ile devam eden Stargate efsanesi, yeni devam dizisiyle geri dönüyor. Stargate: Origins’in hikayesi her şeyin başladığı o ilk anı ekrana taşıyacak.

    Mark Ilvedson ve Justin Michael Terry’nin senaryosunu kaleme aldığı dizide Catherine Langford’un gençlik yılları ve Stargate’nin gizemi konu ediliyor. 1939 yılında geçen hikaye, Profesör Paul Langford ve kızı Catherine’nin maceralarına odaklanıyor. 10 yıl önce Mısır çöllerinde keşfedilen tarihi bulgunun gizemini çözmeye çalışan ikili, Nazi okültist Dr. Wilhelm Brücke tarafından takip edilir. Brücke’nin hedefi Paul’u yakalayıp tarihi eseri ele geçirmektir. 

    Ellie Gall’in başrolde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Connor Trinneer, Philip Alexander, Michelle Jubilee Gonzalez, Daniel Rashid, Sarah Navratil, Shvan Aladdin, Tonatiuh Elizarraraz, Derek Chariton gibi isimler yer alıyor.

    10'ar dakikalık 10 bölümden oluşacak olan Stargate: Origins prömiyerini 15 Şubat’ta StargateCommand.co sitesinde gerçekleştiriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top