Hesabım
    Krypton’ın Yeni Fragmanında Superman’in Pelerini Var!

    “Legacy” başlıklı fragmanda Superman’in pelerini görünüyor

    Syfy dizisi Krypton yeni bir fragmanını daha görücüye çıkardı. "Legacy" adını taşıyan fragmanda Superman’in pelerini de görünüyor.

    Sinema ve televizyondaki Superman evrenini iyice genişletecek olan olan Krypton, gezegende Man of Steel’da yaşananlardan 200 yıl önce gerçekleşen olayları anlatıyor.

    Superman’in dedesi Seg-El’in maceralarını ele alan ve 21 Mart’ta prömiyer yapmaya hazırlanan Krypton, Superman’in gezegeni Krypton’ın yok olmadan iki nesil öncesini anlatıyor. Seg-El’in gezegeni kurtarma ya da torununun kaderini kurtarmak için gezegenin yok olmasına izin verme arasında seçim yapması gerekir. Aile onurunu yeniden kazanmaya çalışan Seg-El aynı zamanda Braniac ve Adam Strange gibi ünlü DC karakteriyle çatışır.

    Krypton’ın showrunner koltuğunda Cameron Welsh var. Oyuncu kadrosunda Cameron Cuffe, Blake Ritson, Shaun Sipo, Georgina Campbell, Elliot Cowan, Ann Ogbomo, Rasmus Hardiker, Wallis Day, Aaron Pierre ve Ian McElhinney’e yer veren dizi Jerry Siegel ve Joe Shuster imzalı DC karakterlerinden uyarlanıyor.

    Dizinin senaryosu Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice ve The Dark Knight üçlemesi gibi bol gişeli yapımlarda imzası bulunan David S. Goyer ile Once Upon a Time’dan tanıdığımız Ian Goldberg’ün imzasını taşıyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top