Hesabım
    Conan the Barbarian’ın Dizi Uyarlaması Geliyor

    Efsane karakter Amazon’da izleyiciyle buluşacak

    Amazon, Robert E. Howard’ı​​n romanlarından uyarlanacak Conan dizisi için hazırlıklara başladı.

    Conan uyarlamasının başında Colony’nin ortak yaratıcısı Ryan Condal, Game of Thrones’un yönetmeni Miguel Sapochnik ve Fargo ve The Handmaid’s Tale’ın yürütücü yapımcısı Warren Littlefield var. Dizinin prodüksiyonunu ise Pathfinder Media ve Endeavor Content üstleniyor.

    Ryan Condal’ın yarattığı ve senaryosunu kaleme aldığı Conan, kült karakterin kökenlerine inerek Conan’ın kabilesinden ayrılıp modern dünyaya adım atmasını takip edecek.

    Dizinin yönetmenliğini Game of Thrones’un yönetmenlerinden Miguel Sapochnik üstleniyor. Yürütücü yapımcı tarafında Sapochnick, Condal ve Littlefield’a Fredrik Malmberg ve Mark Wheeler eşlik edecek.

    Robert E. Howard’ın kaleme aldığı Conan the Barbarian hikayeleri, ilk olarak 1932 yılında Weird Tales dergisinde basılmaya başlandı. Yapımcılar, bu orijinal Conan ruhuna sadık kalmak istediklerini açıkladılar.

    Conan karakteri şimdiye dek birçok sinema uyarlamasında da kendine yer buldu. Bunlardan en ünlüsü Arnold Schwarzenegger’in başrolde yer aldığı versiyondu.

    Amazon, televizyon tarihinin en pahalı anlaşmalarından biri olan Yüzüklerin Efendisi uyarlamasının ardından emin adımlarla yoluna devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top