Hesabım
    Jaz Sinclair Netflix’in Sabrina Uyarlamasında Rol Alacak

    Sabrina’nın en iyi arkadaşını kimin canlandıracağı belli oldu

    Netflix’in Sabrina uyarlamasında, başrolündeki Kiernan Shipka’nın yanına Jaz Sinclair eklendi. Genç aktris dizide Sabrina’nın en yakın arkadaşı Rosalind Walker’a hayat verecek.

    Sabrina’nın Baxter Lisesi’ndeki en yakın arkadaşı olan Rosalind Walker, aynı zamanda Greendale kasabasının belediye başkanının kızı. The Chilling Adventures of Sabrina adlı çizgi romandan uyarlanan dizi, genç cadı Sabrina’nın büyüme hikayesini karanlık tonlara sahip bir atmosferle ekrana aktaracak. Genç aktris Kiernan Shipka’nın canlandırdığı, yarı insan yarı cadı bir genç kız olan Sabrina, her iki tarafını da deneye tutmaya çalışırken ailesini ve insanları tehdit eden kötücül güçlere karşı da savaşacak.

    The Chilling Adventures of Sabrina uyarlaması, Betty ve Veronica gibi Archie karakterlerine de yer verecek olsa da The CW kanalında yayınlanan Riverdale ile yollarının kesişmesi beklenmiyor.

    İlk iki sezonu sipariş edilen ve ismi henüz belli olmayan Sabrina uyarlaması, 10’ar bölümden oluşuyor. Dizinin çekimlerine bu ay içerisinde başlanıyor.

    Dizinin senaryosunu ve yürütücü yapımcılığını, Riverdale dizisinin showrunner’ı Roberto Aguirre-Sacasa üstleniyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Lee Toland Krieger, Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top