Hesabım
    Westworld’ün İkinci Sezonuna Özel Viral İnternet Sitesi Yapıldı

    HBO bağlantılı internet sitesinde gizemli ipuçları yayınlandı

    HBO, hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Westworld’ün yeni sezonuyla ilgili gelişmeleri sır gibi saklıyordu. Ancak geçtiğimiz akşam Super Bowl karşılaşması esnasında gizemli bir internet sitesinde diziye dair yeni detaylar paylaşıldı. 

    Tüm gözler Westworld’ün ikinci sezonununa dair en büyük ipucu olan "Samurai World"e çevrilmişken HBO’ya bağlı bir internet sitesinde, dizi evreninde yer alan dört parkın daha varlığı ortaya çıktı. Böylece dizinin ikinci sezonda evrenini bir hayli genişleteceğinin işareti verilmiş oldu. Ayrıca sitede, dizinin toplamda altı parktan oluştuğu gerçeği de ortaya çıktı.

    Birinci sezon biterken ortaya çıkan "Samurai World” bölgesiyle ilgili hiçbir bilgi yokken dört yeni yerin daha ortaya çıkması dizinin kimi hayranlarında büyük bir şaşkınlık yarattı. Ancak serinin yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un, dizinin ufkunu genişletmek istediği göz önüne alındığında taşlar yerine oturuyor.

    DelosDestinations.com adresinden ulaşılabilen ve ikinci sezona dair ipuçları içeren siteye, Super Bowl esnasında yayınlanan Westworld fragmanındaki gizli mesajlar sayesinde ulaşıldı.

    2. sezonuyla Westworld 23 Nisan’dan itibaren Amerika ile aynı anda sadece Digiturk’te!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top