Hesabım
    Homeland 7. Sezonuyla FOXCRIME Ekranlarına Dönüyor

    Yeni sezon 12 Şubat’ta başlıyor

    Uzun soluklu politik dram Homeland, yedinci sezonuyla ekranlara geri dönmek için gün sayıyor. Homeland Amerika yayını ile aynı anda, 12 Şubat Pazartesi saat 08.15’te FOXCRIME ekranlarında Türkiye izleyicisi karşısına çıkacak. Dizinin tekrarı ise 20.30’da yayınlanacak.

    Homeland’in yedinci sezonunda, tüm istihbarat ekibini tutuklatan Başkan Keane, otokrasi yolunda emin adımlarla ilerliyor. Merakla beklenen sezonda Başkan Keane, tarafına yapılan bir suikast girişiminin ardından, hiçbir suçlama yöneltmeden Saul Berenson da dahil 200 kişilik istihbarat ekibini tutuklatıyor. Beyaz Saray günleri sonan eren Carrie ise kız kardeşi Maggie’nin yanına taşınıyor. Ancak bu kez istihbarat ekibinin serbest bırakılması için mücadele veren Carrie, CIA’ye katılıyor ve hayal bile edemeyeceği büyüklükte bir tehlikeye atılıyor.

    Claire Danes ve Mandy Patinkin’in başrollerde yer aldığı dizide Elizabeth Marvel, Linus Roache, Maury Sterling ve Jake Weber kadrodaki yerlerini korumaya devam ediyorlar. Boardwalk Empire’dan hatırladığımız Morgan Spector ise oyuncu kadrosuna yeni eklenen isimlerde başı çekiyor.

    Homeland’in yeni sezonu Amerika yayını ile aynı anda 12 Şubat Pazartesi 08.15’te ve tekrarı ile 20.30’da FOXCRIME’da yerini alacak.

    FOXCRIME kanalı D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top