Hesabım
    Arnold Schwarzenegger Western Dizisi ‘Outrider’ın Başrolünde!

    İddialı proje Amazon tarafından geliştiriliyor

    Amazon, aksiyon efsanesi ve eski California Valisi Arnold Schwarzenegger’in başrolünde ve yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı western projesi Outrider  için çalışmalara başladı. Deadline’nın özel haberine göre, yakın zamanda yayınlanacak bir diğer Amazon dizisi olan Tom Clancy’s Jack Ryan’da imzası bulunan Mace Neufeld da yürütücü yapımcı olarak projeye eklendi.

    APB, The Messengers, CSI: NY gibi dizilerde yer alan Trey Callaway ve Mark Montgomery’nin senaryosunu yazdığı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği Outrider, 1800’lü yıllarda geçecek.

    Oklahoma bölgesinde geçen gerilimli hikaye, efsanevi bir suçluyu yakalamakla görevlendirilen kanun adamının tehlikelerle dolu hikayesini ele alıyor. Talihsiz adam, aynı zamanda sert bir kolluk kuvveti görevlisiyle de iş birliği yapmak zorunda kalıyor. Sürprizlerle dolu hikaye, düşmanların dost olduğu, iyi ve kötü arasındaki çizginin bulanıklaştığı bir düzende ilerleyecek.

    Unutulmaz Terminator serisi ve aksiyon kültü True Lies gibi yapımlarla hafızalara kazınan Arnold Schwarzenegger dizide, çocukluğunda Avrupa’dan Amerika’ya göç etmiş bir kolluk kuvveti görevlisini canlandıracak. Schwarzenegger Outrider dizisiyle birlikte ilk kez bir dizide büyük bir rolde izleyici karşısına çıkmış olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top