Hesabım
    Amazing Stories’de Yaprak Dökümü!

    Showrunner ve yürütücü yapımcı projeden ayrıldı

    Steven Spielberg’in Amazing Stories’inin yeniden çevrimi, showrunner Bryan Fuller’in vedasıyla sarsıldı. Fuller'in hemen ardından, Apple imzasıyla ekrana taşınan dizinin yürütücü yapımcılarından Hart Hanson da projeden ayrıldığını açıkladı.

    Hannibal ve American Gods gibi popüler yapımlarda imzası bulunan Brian Fuller, Amazing Stories uyarlaması fikri iki yıl önce NBC’de gündeme geldiğinden beri projenin içerisinde yer almıştı.

    Amazing Stories, Fuller’ın istifa ettiği üçüncü dizi olma özelliğini taşıyor. Amazing Stories’e yoğunlaşabilmek için American Gods’ın showrunner koltuğunu devreden Fuller, Star Trek: Discovery’nin ön hazırlık döneminde de bu diziden ayrılmıştı.

    Amazing Stories, Spielberg’in aynı isimli kült serisinden ekrana uyarlanıyor. Orijinal dizi 1985-1987 yılları arasında NBC ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Toplam 12 dalda Emmy ödülüne aday gösterilip bunlardan beşini kazanmayı başaran dizide Spielberg dizinin ortak yaratıcısı olmanın yanı sıra ilk sezonun iki bölümünde yönetmen koltuğuna geçti.

    Apple’ın on bölümden oluşacak dizisinin yürütücü yapımcı koltuğunda Spielberg, Fuller ve Hanson’ın yanı sıra Darryl Frank ve Justin Falvey var. Prodüksiyonu ise Universal Television ve Amblin Television üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top