Hesabım
    Jennifer Garner Ekranlara Geri Dönüyor

    Lena Dunham imzalı Camping’in başrolünde yer alacak

    Jennifer Garner, Girls’ün yaratıcıları Lena Dunham ve Jenni ​​Konner’ın yeni dizisi Camping’e başrol olarak katıldı. Altın Küre ödüllü aktrisi yıllar sonra ekrana döndüren Camping, HBO kanalında izleyici karşısına çıkacak.

    Camping, Julia Davis imzalı İngiliz dizisinden uyarlanıyor. Dizi, 45. yaşını kutlamak için hafta sonunda doğa içinde bir organizasyon düzenleyen Walt ve ailesinin hikayesini ele alıyor. Kontrol düşkünü karısı Kathryn’in yaptığı plana göre her şey mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır ancak Kathryn’in kız kardeşi, eski en yakın arkadaşı ve tuhaf bir yabancının bir araya gelmesiyle olaylar kontrolden çıkar.

    Jennifer Garner dizide başkarakter Kathryn Siddell-Bauers olarak karşımıza çıkacak. Lena Dunham ve Jenni Konner’ın senaryosunu yazdığı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi, HBO tarafından sekiz bölüm olarak sipariş edildi.

    Jennifer Garner’ın ekrandaki son büyük rolünü 2011-2006 yılları arasında yayınlanan Alias’la gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu dizide Sydney Bristow karakterine hayat verdi.

    Camping, Dunham ve Konner’ın altı sezon boyunca ekranlara gelen Emmy adayı dizileri Girls’ün ardından yarattıkları ilk dizi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top