Hesabım
    Amazon İddialı Bilim Kurgu Dizisi 'The Feed' İçin Kolları Sıvadı

    Nick Clark Windo’nun distopik romanından uyarlanıyor

    Amazon ve Liberty Global, yüksek bütçeli bilim kurgu serisi The Feed için hazırlıklara başlıyor. Sosyal medya teması üzerinden gelişen bir bilim kurgu hikayesini konu edinen dizi, The Walking Dead’in yürütücü yapımcısı Channing Powell ile İngiliz yapımcı Studio Lambert’ın imzasını taşıyacak.

    The Feed, Nick Clark Windo’nun kaleme aldığı, geçtiğimiz ay basımı gerçekleşen distopya türündeki romandan ekrana uyarlanıyor. The Walking Dead ve Black Mirror karışımı olarak tanımlanan dizi, on bölümden oluşuyor ve gelecekte, insanların artık sosyal medya akışlarını direkt olarak beyinlerine yükleyebildiği bir atmosferde geçiyor. Bir çift, akışlarının kapanması yüzünden altı yaşındaki çocuklarını kaybeder ve toplumda büyük bir huzursuzluk meydana gelir. Yapımcıların, kitabın tamamını kullanmayacağı, ikinci ve üçüncü sezon ihtimalleri için kenarda tutacağı paylaşılan ilk detaylar arasında.

    Çekimleri Londra’da gerçekleştirilecek The Feed’in senaryo ekibinin başında Channing Powell yer alıyor. Dizinin öne çıkan yönetmeni ise Black Mirror’da yönetmen koltuğuna geçen Carl Tibbetts olacak.

    The Feed'in ABD, Kanada ve Latin Amerika yayınları Amazon üzerinden yapılırken Avrupa dağıtımını Liberty Global gerçekleştirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top