Hesabım
    The Big Sick’in Senaristleri Apple İçin Dizi Yapıyor

    Göçmen hikayelerini ele alan Little America için hazırlıklar başladı

    Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan filmlerinden The Big Sick’in senaristleri Kumail Nanjiani ve Emily V. Gordon, Apple için dizi hazırlıyor. Senaryolarıyla Oscar ödülüne aday gösterilen ikili, Little America adını taşıyan dizide de filmle benzer şekilde Amerika’daki göçmenlerin hikayesini ele alacak.

    Little America’nın yürütücü yapımcılığını SMILF’in yapımcısı Lee Eisenberg ile Master of None’nın yaratıcısı Alan Yang üstleniyor. Nanjiani ve Gordon da ikiliye eşlik ediyor. Diğer yürütücü yapımcılar arasında Joshuah Bearman, Joshua Davis ve Arthur Spector da var. Dizi, Universal Television imzasıyla ekrana taşınıyor.

    Little America’nın senaryo tarafında Nanjiani ve Gordon’ın yanında Lee Eisenberg de var. Dizinin senaryosu Epic Magazine’de yayınlanan gerçek göçmen hikayelerinden uyarlanıyor.

    Gerçek hayatta evli olan Nanjiani ve Gordon’ın senaryosunu kaleme aldığı, Judd Apatow’un yapımcılığını üstlendiği, Michael Showalter’ın ise yönetmen koltuğunda bulunduğu The Big Sick, prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali’nin ardından yılın en hit bağımsız filmi olmayı başarmıştı. Ayrıca geçtiğimiz yılın en çok gişe hasılatı elde eden bağımsız filmi olan The Big Sick, eleştirmen ve izleyicilerden de tam not almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top