Hesabım
    Ünlü Child’s Play Serisi Ekrana Uyarlanıyor

    Korku klasiği, dizi formatında izleyiciyle buluşacak

    Ünlü korku filmleri serisi Child’s Play, filmlerin senarist ve yönetmeni Don Mancini tarafından televizyona uyarlanıyor. Bloody Disgusting’in haberine göre, otuzuncu yıl dönümünü kutlayan ve unutulmaz Chucky karakteriyle hafızalara kazınan film serisi, uzun süreli partnerler Mancini ve yapımcı David Kirschner’in imzasıyla ekrana taşınacak.

    Child’s Play uyarlamasında ünlü karakter Chucky, filmlerde olduğu gibi Brad Dourif tarafından seslendirecek. Dizinin bir sezonu birer saattlik sekiz bölümden oluşacak.

    Don Mancini, Bloody Disgusting ile yaptığı söyleşide Child’s Play uyarlamasının geliştirme aşamasında olduğunu ve dizinin hikayesinin, son filmde yaşananları takip edeceğini söyledi. Mancini ayrıca dizinin de rahatsız edici ve karanlık bir tona sahip olacağını belirtti.

    David Kirschner ile yapılan röportajda da dizinin, filmlerin yeniden uyarlaması formatında değil, hikayenin devamı niteliğinde olacağı vurgulandı. Kirschner ayrıca daha önce yer almadıkları bir dünyayı keşfetmenin heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.  

    1988 yılının Kasım ayında ilk kez izleyici karşısına çıkan Child’s Play serisi toplamda yedi filmden oluşuyor ve ilk kez dizi olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top