Hesabım
    Hannah Simone 'The Greatest American Hero’nun Başrolünde!

    New Girl'ün CeCe'sinin yeni dizisi belli oldu

    New Girl’ün yıldızı Hannah Simone, yeniden çevrim The Greatest American Hero’nun başrolüne getirildi. Simone dizide başkarakter Meera olarak karşımıza çıkacak.

    ​1980-1983 yılları arasında ABC ekranlarında izleyiciyle buluşan The Greatest American Hero uzaylıların verdiği özel kostümü giydikten sonra hiç istemese de süper kahraman olmak zorunda kalan bir öğretmenin hikayesini ele alıyor. William Katt, Robert Culp ve Connie Sellecca’nın başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümünde ise süper kostüm bir kadın karaktere veriliyor. Yeniden çevrim, bir kadın süper kahramanın maceralarını ele alacak Günlerini tekila içip karaoke yaparak geçiren 30 yaşındaki Meera, uzaylılar tarafından seçilecek ve kendisine verilen kostümü giyerek dünyayı korumaya çalışacak.

    The Greatest American Hero’nun senaryosunu Rachna Fruchbom kaleme alıyor. Dizinin prodüksiyonu 20th Century Fox TV ve ABC Studios iş birliğinde yürütülüyor. Yürütücü yapımcı tarafında ise Fruchbom, Mandy Summers ve Tawnia McKiernan’ın imzası var.

    Hannah Simone, New Girl’de altı sezon boyunca CeCe karakterini canlandırdı. Genç aktris beyazperdede ise Band Aid filminde boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top