Hesabım
    Talihsiz Serüvenler Dizisi’nin 2. Sezonundan Yeni Teaser Geldi

    Tüm yeni bölümlere bakış atıyor

    Netflix, Talihsiz Serüvenler Dizisi’nin ikinci sezonu için yeni bir teaser video yayınladı. Fragmanda yeni sezonun her bölümünden kısa bir kesit yer alıyor.

    Talihsiz Serüvenler Dizisi, 30 Mart’ta Netflix platformunda gösterime giriyor. Dizi ikinci sezonunda da dünya çapında çok satan Lemony Snicket kitaplarından uyarlanıyor; karanlık ve gizemli dünyanın derinliklerine dalmaya devam ediyor. İkinci sezon serinin 5. ve 9. kitapları arasındaki kısmı ekrana yansıtacak.

    Barry Sonnenfeld ve Daniel Handler’ın imzasını taşıyan fantastik serinin oyuncu kadrosunda yerlerini koruyan isimler arasında Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith, Patrick Warburton ve K. Todd Freeman var. Lucy Punch, Nathan Fillion, Tony Hale, Sara Rue ve Roger Bart ise yeni eklenen isimlerden.

    Baudelaire yetimlerinin, ailelerinin ölümünün ardındaki sırların peşine düşmesini konu edinen Talihsiz Serüvenler Dizisi birer saatten oluşan 10 bölüm halinde Netflix’te gösterime girecek. Üç kardeş, destansı macerada en başta Kont Olaf olmak üzere birçok engelle karşılaşacak.

    Talihsiz Serüvenler Dizisi’nin ilk sezonu, serinin ilk dört kitabından uyarlandı. Üçüncü sezon ise 10. kitaptan sonrasını ekrana taşıyacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top