Hesabım
    Jessica Szohr ‘The Orville’in 2. Sezonuna Katıldı

    Uzay gemisinin en yeni üyesi belli oldu

    Ekranda Gossip Girl ve Shameless gibi yapımlarla yıldızı parlayan Jessica Szohr, Seth MacFarlane imzalı bilim kurgu serisi The Orville’in ikinci sezon kadrosuna eklendi. Szohr, uzay gemisindeki devamlı karakterlerden biri olarak dizideki yerini alacak.

    Ünlü komedyen Seth MacFarlane’nin yarattığı ve Fox imzasıyla ekrana taşınan The Orville, geçtiğimiz yılın en çok ses getiren yapımlarından biriydi. Senaryosunu da MacFarlane’nin kaleme aldığı dev prodüksiyonlu dizi, başlangıçta mini dizi olarak tasarlansa da reytinglerdeki başarısı sayesinde ikinci sezona yelken açmayı başardı. Ayrıca Jon Favreau’nun yönettiği prömiyer bölümü, kanala ait tüm platformanlarda 14 milyon kişi tarafından izlenerek 2015’teki Empire prömiyerinin ardından Fox'un en çok izlenen ve en yüksek reytingli dizi bölümü olmuştu.

    Gossip Girl dizisiyle sükse yapan Jessica Szohr, başarılı ekran kariyerini Complications, Kingdom, Twin Peaks ve Shameless gibi dizilerle sürdürdü.

    The Orville'in yürütücü yapımcı koltuğunda MacFarlane’e Brannon Braga, David A. Goodman, Jason Clark ve Jon Cassar eşlik ediyor. Oyuncu kadrosunda ise MacFarlane’nin yanı sıra Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, Halston Sage, J. Lee ve Mark Jackson yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top