Hesabım
    FX Dizisi Trust’tan Yeni Fragman!

    25 Mart’ta prömiyer yapıyor

    FX’in ünlü Getty ailesini ele alan yeni dizisi Trust’ın ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmanla Brendan Fraser da izleyici karşısına çıktı.

    Hikayesi 1973 ​​yılında başlayan Trust, petrol zengini Getty ailesinin varisi olan III. John Paul Getty’nin kaçırılmasını işliyor. John Paul Getty’i kaçıran İtalyan mafyası, yüklü miktarda fidye istiyor. Getty’nin hayatı, ailesinin ödeyeceği fidyeye bağlıdır ancak ortada ciddi sorunlar vardır. Fidyeciler Getty’nin babasına ulaşamazlar. Dünyanın en zengin insanlarından olan dedesi J. Paul Getty Sr. ise torununu pek de umursamış gibi görünmez. Geriye bir tek annesi kalır ancak onun da parası yoktur.

    Simon Beaufoy’un yarattığı ve Danny Boyle, Beaufoy ve Christian Colson’la birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin ilk üç bölümünü Boyle yönetecek.

    Trust’ın oyuncu kadrosunda Donald Sutherland, Harris Dickinson, Michael Esper, Hilary Swank, Brendan Fraser, Anna Chancellor, Norbert Leo Butz, Charlotte Riley ve Luca Marinelli var.

    Aynı hikaye geçtiğimiz yıl Ridley Scott filmi All the Money in the World’de de ele alınmıştı. Michelle Williams, Mark Wahlberg ve Christopher Plummer’ın başrollerde yer aldığı film Kevin Spacey’nin sahnelerinin filmden çıkarılıp yola Plummer ile devam edilmesiyle gündem olmuştu.

    Trust 25 Mart’ta FX ekranlarında prömiyer yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top