Hesabım
    Atlanta’nın Merakla Beklenen 2. Sezon Fragmanı Geldi!

    Ödüllü Donald Glover dizisi Mart’ta geri dönüyor

    Donald Glover'ın imzasını taşıyan Atlanta, merakla beklenen ikinci sezonunun ilk fragmanını görücüye çıkardı. Emmy ve Altın Küre ödüllü dizi önümüzdeki Mart ayının başında yeni bölümleriyle FX ekranlarındaki yerini alacak.

    Atlanta’nın ikinci sezonu “Robbin’ Season” adını taşıyor ve Glover’ın canlandırdığı müzik menajeri Earn ile rapçi kuzeni Paper Boi’nin hikayesini izlemeye devam ediyor. Yeni sezonun konu detayları paylaşılmamış olsa da Robbin’ Season adını taşıması, yeni sezonun suç anlamında bir hayli hareketli geçeceğine işaret ediyor. Zira Robbin’ Season, Atlanta’da suç oranının tavan yaptığı Noel öncesi dönemi ifade etmek için kullanılan bir deyim.

    Dizinin başrolündeki Donald Glover, daha iyi şartlarda yaşamanın yollarını ararken müzisyen kuzenine menajerlik yapan bir karakteri canlandırıyor. Kadroda Glover’ın yanı sıra Brian Tyree Henry, Lakeith Stanfield, Zazie Beetz, Harold House Moore, Matthew Barnes ve RJ Walker da var.

    FX Productions imzasıyla ekrana gelen dizinin yürütücü yapımcılığını Donald Glover, Paul Simms, Dianne McGunigle ve Stephen Glover üstleniyor.

    Atlanta Robbin’ Season, 1 Mart’ta FX kanalında prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top