Hesabım
    “True Detective”in 3. Sezonuna “Justice League” Desteği!

    Ray Fisher, Rhys Wakefield, Michael Greyeyes ve Jon Tenney dizinin kadrosuna katılan yeni isimler oldu.

    “True Detective” uzun süredir beklenen 3. sezonuna kavuşmaya hazırlanırken, sezonun oyuncu kadrosu da iyice şekil almaya başladı. Dizinin kadrosuna eklenen son isimler Ray Fisher, Rhys Wakefield, Michael Greyeyes ve Jon Tenney oldu.

    “Justice League: Adalet Birliği”nde Cyborg karakterine can veren Ray Fisher dizinin üçüncü sezonunda düzenli olarak rol alacak. “Arınma Gecesi” ve “Echoes of War” filmlerinden tanıdığımız Rhys Wakefield, “Fear The Walking Dead”in 3. sezonunda Qaletaqa Walker karakterini oynayan Michael Greyeyes ve son olarak “Scandal” ve “Major Crimes” dizilerinde izlediğimiz Jon Tenney ise yardımcı karakterler olarak diziye eklendiler. Fisher dizide, Mahershala Ali’nin oynadığı Wayne karakterinin oğlu olan Freddy Burns karakterini canlandıracak. Wakefield; Henry Hays, Greyeyes; Brett Woodard ve Tenney; Alan Jones karakterine hayat verecek. Bu üç karakterle ilgili detaylı bir bilgi paylaşılmadı.

    Her sezonunda farklı bir oyuncu kadrosu kullanan dizinin yeni sezonunda Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy ve Mamie Gummer’ın oynayacağı daha önce açıklanmıştı. Dördüncü bölümde birlikte çalıştığı David Milch haricinde, sezonun tamamını Nic Pizzolatto yazıyor. Yönetmenlik koltuğu ise Jeremy Saulnier ve yazar Pizzolatto’ya emanet.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top