Hesabım
    Kathy Bates’li “Disjointed”tan İptal Haberi Geldi!

    Netflix dizisi ikinci sezon onayı alamadı.

    Oscar ödüllü oyuncu Kathy Bates’in başrolünde olduğu “Disjointed”, ilk sezonunun ardından iptal edildi. Netflix’in komedi dizisi, yıllarca uyuşturucu kullanımının yasal olması için mücadele eden ve sonunda çabalarının meyvesini alarak 20 yaşındaki oğlu ile birlikte uyuşturucu dükkanı işletmeye başlayan Ruth Whitefeather Feldman’ın maceralarını anlatıyordu.

    Netflix, geçtiğimiz sene Ağustos ayında dizinin ilk 10 bölümünü, geçtiğimiz Ocak ayında ise sezonun kalan 10 bölümünü yayınlamıştı. Başrol Bates’e dizide Aaron Moten, Elizabeth Alderfer, Tone Bell, Elizabeth Ho, Dougie Baldwin, Chris Redd, Betsy Sodaro, Nicole Sullivan ve Michael Trucco eşlik ediyordu. David Javerbaum ve Chuck Lorre tarafından yaratılan dizinin senaryosu da ikiliye aitti.

    Belli ki izleyiciler tarafından beğenilmeyen “Disjointed”, yayına girdiği zaman eleştirmenler tarafından da topa tutulmuştu. Rotten Tomatoes verilerine göre 30 eleştirmenin 23’ünün ‘çürük’ bulduğu dizi, Netflix’in çoklu kameralı birkaç komedi dizisinden biriydi. Gelen iptal haberinden sonra, Netflix platformunda yayınlanan çoklu kameralı komediler olarak yalnızca “The Ranch” “Fuller House” ve “One Day at a Time”ı sayabiliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top