Hesabım
    Midnight, Texas’a İkinci Sezon Onayı!

    NBC dizisi uzun süreli sessizliğin ardından sınıfı geçmeyi başardı

    Geçtiğimiz yaz aylarında prömiyer yapan NBC dizisi drama Midnight, Texas uzun bir belirsizliğin ardından ikinci sezon onayını aldı.

    Midnight, Texas ikinci sezonunda showrunner koltuğunda değişikliğe gidiyor. İlk sezon senaryoyu yazıp showrunner olarak görev yapan Monica Owusu-Breen’in farklı projelere odaklanmak üzere diziden ayrıldığı açıklandı. Breen’den boşalan yere ilk sezonun danışman yapımcıları Eric Charmelo ve Nicole Snyder getirildi.

    Showrunner’a ek olarak dizinin oyuncu kadrosunda da güncellemeler yaşandı. Sarah Ramos ve Yul Vazquez diziden ayrılan isimler oldu.

    François Arnaud’un başrolünde yer aldığı Midnight, Texas kadrosunda Dylan Bruce, Parisa Fitz-Henley, Arielle Kebbel, Jason Lewis ve Peter Mensah gibi isimler rol alıyor.

    Midnight, Texas HBO’nun True Blood dizisinin uyarlandığı romanın yazarı olan Charlaine Harris'iin bir diğer ünlü romanından ekrana taşınıyor. Dizi, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir Texas kasabasında geçiyor. Doğaüstü olayların yaşandığı bu kasaba, toplumdan soyutlanmak isteyen “farklı” insanlara ev sahipliği yapmaktadır.

    Midnight, Texas geçtiğimiz Temmuz ayında izleyici karşısına çıkmış ve 18-49 yaş izleyici kitlesinde birinci gelmiş; 3,6 milyon izleyiciyi ekran başına çekmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top